ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ορισμός-πρόκληση με Παπαδόπουλο στην Τρίπολη!

Ορισμός-πρόκληση με Παπαδόπουλο στην Τρίπολη!

Και μη χειρότερα... Άλλος ένας ορισμός της απίθανης ΚΕΔ, ο οποίος σηκώνει πολύ συζήτηση.  Όρισε τον διεθνή Γιάννη Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) για να σφυρίξει το παιχνίδι της Κυριακής (12/11) Αστέρας Τρίπολης- Ολυμπιακός, για την 12η αγωνιστική. Πολύ περίεργη επιλογή, επειδή δεν τιμωρήθηκε για την αισχρή διαιτησία στο ΑΕΚ-Ατρόμητος, όπου έγινε μεγάλος ντόρος, με αποτέλεσμα μέχρι και ο προπονητής Κόουλμαν, να μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για εκείνον

Ο Παπαδόπουλος έχει αδικήσει τον Ολυμπιακό σε προηγούμενους αγώνες και τις προηγούμενες σεζόν, αλλά και φέτος. Ο διεθνής Παπαδόπουλος σφύριξε τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 2-0 και είναι απαράδεκτος επειδή δεν απέβαλε άμεσα τον Χάγεκ του Πανσερραϊκού. Αρχικά, υπέδειξε κίτρινη κάρτα, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαπέτρου) ενημέρωσε τον διαιτητή ότι υπάρχει αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας του Μπιέλ για γκολ και τότε έβγαλε την κόκκινη κάρτα. Από κει και πέρα σωστά καταλόγισε τα δυο πέναλτι ένα σε κάθε ομάδα.

Επίσης, ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ο οποίος σφύριξε ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1, είχε εξασφαλισμένη την ασυλία και έκανε τα πάντα για να κερδίσει η ΑΕΚ.

Αρχικά, στο 78' ο Ατρόμητος πέτυχε γκολ, ο Ερλινγκμαρκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ αλλά ο Παπαπέτρου (Αθηνών) αφού εξέτασε πάνω από 3' τη φάση, τελικά ακύρωσε για οφσάιντ το κανονικό γκολ. Που βρήκαν το οφσάιντ; Τι έκαναν;

Επίσης, στο 80' στη φάση που Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του ΣΙντιμπέ στον Αντζιέλσκι (έπειτα από κάθετη πάσα του Αγκιμπού) αρχικά έδωσαν οφσάιντ. Ο βοηθός Σάββας (Σερρών), ο οποίος σήκωσε τη σημαία του, θα έπρεπε ήδη να είχε πάει στο σπίτι του.

Στο 90'+1' γέλασαν τα τσιμέντα και οι «μαϊμούδες» μαζί. Ο Παπαδόπουλος έδωσε πέναλτι του Έρλινγκμαρκ στον Μάνταλο, όμως (με μεγάλη η ευθύνη του Παπαπέτρου που ήταν στο VAR) δεν καταλόγισαν το χέρι του Ζίνι του οποίο προηγήθηκε.

Αναλυτικά:

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Βασίλης Νικολοκάκης, Μιχάηλ Παπαδάκης

Τέταρτος διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης, Δημήτρης Σαμοΐλης

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ