ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποκαλυπτικός ο Μπέος για Μελισσανίδη, Σαββίδη και ΕΠΟ

Αποκαλυπτικός ο Μπέος για Μελισσανίδη, Σαββίδη και ΕΠΟ

Έβγαλε στη φόρα τους ιδιοκτήτες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και Δήμαρχος της πόλης «φωτογράφισε» ωμές παρεμβάσεις τους στην ομοσπονδία, κάνοντας την αποκάλυψη ότι «υπάρχει συμφωνία μεταξύ Σαββίδη και Μελισσανίδη, τη μία τετραετία να επιλέγει ο ένας τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την άλλη ο άλλος».

Πρόκειται για δήλωση που παρόμοια ο Αχιλλέας Μπέος έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Θυμίζουμε ότι στις 30 Νοεμβρίου 2020, καλεσμένος στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, με δηλώσεις του παραδέχτηκε την συνεργασία Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη για την ΕΠΟ! «Αυτή είναι η συμφωνία, το ’16 πρόεδρο ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ, το ’20 η ΑΕΚ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης, στις 28 Απριλίου 2023 είχε δηλώσει στο  Metropolis 95,5: «Τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ είναι υπάλληλοι του Μελισσανίδη και του Σαββίδη και αποφάσισαν να κάνουν τον τελικό με οπαδούς».

Σήμερα (16/11) ο Μπέος εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ! «Δεν υπάρχει θέμα υποψηφιότητας του κ. Γκαγκάτση. Ο κ. Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Είναι θέμα συμφωνίας και οι συμφωνίες των ανθρώπων μεταξύ των οποίων έχουν γίνει, τηρούνται κατά γράμμα», είπε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 98,6, ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Σαββίδη και Μελισσανίδη, τη μία τετραετία να επιλέγει ο ένας τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την άλλη ο άλλος».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ