ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γιόβετιτς: «Χαρούμενος για γκολ και ασίστ»

Γιόβετιτς: «Χαρούμενος για γκολ και ασίστ»

Ο Στέβαν Γιόβετιτς σκέφτεται το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουγγαρία, την Κυριακή, στο οποίο και θα ξεκαθαρίσει μια και… καλή η πρόκριση. Υπογράμμισε ο 34χρονος άσος για τη νίκη επί της Λιθουανίας. Ανέφερε σε προσωπικό επίπεδο: «Είμαι ανεβασμένος ψυχολογικά λόγω της νίκης, του γκολ και της ασίστ, αλλά και των χειροκροτημάτων, ο κόσμος το χάρηκε. Ήμασταν δυναμικοί, στριμώξαμε τους Λιθουανούς στο πρώτο 20λεπτο, είχαμε τέσσερις καλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να προηγηθούμε πιο νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε όπως έπρεπε, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και τελειώσαμε τη δουλειά».

Συμπλήρωσε ακόμα: «Είμαι ικανοποιημένος, τα αγόρια πέθαναν για αυτή τη φανέλα στο ματς, πρέπει να είναι προτεραιότητα αυτό. Δεν θα ήθελα να τους ξεχωρίσω, η άμυνα ήταν εξαιρετική, οι Κρστόβιτς και Οσμάζιτς έκαναν καλή δουλειά, ο Κουτς έβαλε γκολ, ο Καμάι είχε ασίστ. Πραγματικά με εξέπληξαν, τους συγχαίρω με αυτή την ευκαιρία».

Άλλωστε, για το 2-2 της Ουγγαρίας με την Βουλγαρία στον ίδιο όμιλο, είπε: «Παρακολουθήσαμε το ματς, είμαστε σε τέτοια κατάσταση που πρέπει να παρακολουθούμε τους άλλους. Η ισοπαλία τους δεν μας απογοήτευσε, έχουμε 11 βαθμούς, είναι καλό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Ουγγαρία την Κυριακή. Πιστεύουμε επίσης στην πρόκριση, όλα μπορούν να συμβούν στο Λέσκοβατς (Σερβία- Βουλγαρία) το ποδόσφαιρο είναι ένα περίεργο παιχνίδι, ίσως επιστρέψει στους Βούλγαρους κάτι από αυτό που έχασαν στις καθυστερήσεις».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ