ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι θέσεις τυφλών για το ματς με τoν Παναιτωλικό

Οι θέσεις τυφλών για το ματς με τoν Παναιτωλικό

Όπως σας έχουμε αναφέρει, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρωτοπορεί και είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη, η οποία θα προσφέρει στα άτομα με οπτική αναπηρία την υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής σε όλες τις αναμετρήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Μάλιστα, αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία πάει εξαιρετικά και θα συνεχιστεί στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο (25/11, 17:30), στον Ναό, σύμφωνα με την ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, για τις θέσεις τυφλών στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των ατόμων με οπτική αναπηρία που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό μέσω της υπηρεσίας της ακουστικής περιγραφής, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τα εξής:

Για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League με αντίπαλο στον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο 25/11 και ώρα 17:30, τα άτομα με οπτική αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4143000, ο οποίος θα λειτουργεί την Τετάρτη 22/11 και ώρες 11:00 – 12:00 έως την κάλυψη των θέσεων, και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι άτομα με οπτική αναπηρία, το όνομά τους καθώς και του ενός συνοδού τους θα καταγράφονται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ