ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ερνάνι: «Έχει πολλά πετυχημένα projects ο Bαγγέλης Μαρινάκης»

Ερνάνι: «Έχει πολλά πετυχημένα projects ο Bαγγέλης Μαρινάκης»

Σε νέα εποχή περνάει η Ρίο Άβε, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει στην πορτογαλική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία των δύο πλευρών!

Μάλιστα, με αφορμή την επένδυση που σκοπεύει να κάνει ο ηγέτης του Θρύλου στη Ρίο Άβε, ο διατροφολόγος της ομάδας Ερνάνι Γκόμες μίλησε στη Record και αναφέρθηκε στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κ. Μαρινάκης εκτός από ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει πάρει και μία ομάδα της Premier, τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι ένας επιχειρηματίας με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Είναι πλοιοκτήτης με αρκετά πλοία ενώ βρίσκεται και στον χώρο των media με συμμετοχή σε πολλά και πολύ γνωστά ΜΜΕ και θεωρώ πώς θα κάνει καλό στη Ρίο Άβε. Θα είναι πολύ καλή η παρουσία του στην ομάδα», σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε πώς σχεδόν όποιος είναι στην Αθήνα «είναι φίλος του κ. Μαρινάκη καθώς είναι πολύ γνωστός. Εάν είσαι φίλος του θα σε αναφέρουν με πολύ καλά λόγια. Είναι ένας επιχειρηματίας με πολλά πετυχημένα projects και θα έχει πολύ καλή και θετική επίδραση στη Ρίο Άβε.

Επίσης είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό στοιχείο το πώς τους Πορτογάλους προπονητές τους έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ανά τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία υψηλού επιπέδου ομάδα που έχει εξαιρετικούς επαγγελματίες. Έλληνες και από άλλες εθνικότητες. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο, προγραμματίζουμε όλα τα μενού που είναι υποχρεωτικά για την ομάδα, ταξιδεύουμε για τις ανάγκες της ομάδας και έχουμε τη στήριξη του σεφ της ομάδας και όλες τις συνθήκες για να κάνουμε πολύ καλή δουλειά».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ