ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το νέο «δίδυμο» στην αλυσίδα

Το νέο «δίδυμο» στην αλυσίδα

Στον πρώτο αγώνα μετά τη διακοπή, αυτόν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό, οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι συγκεκριμένες. Με τους Τζάκσον Πορόσο και Νίκολας Φρέιρε να μην έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους και τον Ρέτσο να είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, το δίδυμο των Μπιανκόν και Ντόη, θα είναι το νέο που θα δούμε να βρίσκεται μπροστά από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Εξάλλου, ο Γάλλος στόπερ δεν έχει πάρει ακόμα την πρώτη του ευκαιρία, ενώ έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο, στην Τρίπολη. Με τον τρόπο αυτό, θα προστεθεί ένα ακόμα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στην… αλυσίδα των όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής. Και σίγουρα είναι πολλά, ενώ στη συνέχεια μπορούμε να δούμε ακόμα περισσότερα, αφού ο Μπιανκόν θα μπορούσε να κάνει και άλλα… «ταίρια».

Αναλυτικότερα, ο Ρέτσος δείχνει όλο και πιο πολύ τις αρετές του και ήδη τον έχουμε δει να κάνει «δίδυμα» με αρκετούς ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής αλλά κατά κύριο λόγο έχει παίξει μαζί με τον Ανδρέα Ντόη στο κέντρο της άμυνας.

Εξάλλου γνωρίζονται και από την περσινή σεζόν και ο Μαρτίνεθ τους εμπιστεύθηκε σε αρκετά εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα βέβαια, στα… δύσκολα, οι δύο σέντερ μπακ που έχει εμπιστευθεί σε μεγάλο βαθμό ο Ισπανός προπονητής είναι αυτό των Φρέιρε και Ρέτσου, οι οποίοι αγωνίστηκαν «παρέα» στο ξεκίνημα της χρονιάς.

 Στη συνέχεια της σεζόν, είδαμε και για πρώτη φορά το δίδυμο του Πορόσο με τον Ρέτσο. Ο τελευταίος έχει κάνει λοιπόν δίδυμο και με τους τρεις σέντερ μπακ της ομάδας του Πειραιά. Ο Τζάκσον Πορόσο είναι τραυματίας και  έχει λίγο χρόνο συμμετοχής αλλά έχει καταφέρει να παίξει στο πλευρό και των τριών στόπερ της ομάδας. Αναφέραμε ήδη το πως βρίσκεται δίπλα στον Ρέτσο, ενώ έχει παίξει και με τον Ντόη και με τον Φρέιρε.

 Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός σέντερ μπακ που είναι στα… πιτς, έχει παίξει μαζί και με τον Φρέιρε αλλά και με τον Ντόη σε λιγότερο βαθμό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ