ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Περράκης στο ματς του Ολυμπιακού

Ο Περράκης στο ματς του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Περράκης (Αθηνών) θα σφυρίξει το παιχνίδι του Σαββάτου (25/11) Ολυμπιακός-Παναιτωλικός, το οποίο είναι κεκλεισμένων των θυρών για τη 12η αγωνιστική της Super League. Ο Αθηναίος ρέφερι ορίζεται δεύτερη φορά σε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», η προηγούμενη ήταν στο 4-0 επί του Ατρομήτου.

Στο VAR θα είναι ο Θεσσαλονικιός Παπαδόπουλος ο οποίος είχε σφυρίξει τον προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και είχε δώσει 6 φάουλ στον Αστέρα Τρίπολης και 8 στον Ολυμπιακό, όμως το μπλόκο δεν πέρασε καθώς οι Πειραιώτες νίκησαν 2-0. Κατά τα άλλα δεν είχε δύσκολη φάση.

Την τρέχουσα σεζόν ο 41χρονος διεθνής διαιτητής σφύριξε και τον αγώνα Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 2-0, όπου χρειάστηκε παρέμβαση VAR (ήταν ο Παπαπέτρου) για να αποβάλει τον Χάγεκ με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Μπιέλ ενώ ο Ισπανός ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Επίσης, σε αυτό το ματς τα φάουλ ήταν 19-7 τα φάουλ υπέρ του Πανσερραϊκού αφού... ανακάλυπτε με το παραμικρό.

Ο Παπαδόπουλος, την 6η αγωνιστική διαιτήτευσε ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1 και ο τότε προπονητής του Ατρομήτου Κρις Κόλμαν είχε δηλώσει: «Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι».

Βοηθοί του Περράκη θα είναι οι Απτόσογλου (Αθηνών), Καραλής (Ηλείας), τέταρτος ο Τσέτσιλας (Καστοριάς), ενώ AVAR θα είναι ο Νικολαΐδης (Μακεδονίας).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ