ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκα τους και προχώρα!

Νίκα τους και προχώρα!

Στροφή στην Ελλάδα, λοιπόν. Στην άκρη η Ευρώπη και το ματς της Πέμπτης με την Φράιμπουργκ, τούτη την ώρα. Στην άκρη κάθε τι άλλο, που δεν είναι… Super League. Απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός δίνει μία ακόμα «μάχη», για το 48ο και φυσικά, θέλει δίχως απώλειες να συνεχίσει την πορεία του, προς την κορυφή. Απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, φυσικά, η παράδοση ευνοεί την ομάδα του Μαρτίνεθ, η οποία όπως και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, καλείται και απόψε να έχει μία αντίστοιχη συμπεριφορά.

Να ανοίξει, δηλαδή, μία κλειστή άμυνα. Είναι γνωστός ο τρόπος, άλλωστε, με τον οποίο όλες οι ομάδες έρχονται να παίξουν, στο Καραϊσκάκη. Ακόμη και οι… «μεγάλες». Κλειστά, σφιχτά πίσω, μαζεμένες γραμμές, καμιά αντεπίθεση και… έχει ο Θεός. Απέναντι σε αυτή την αντιμετώπιση, λοιπόν, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει το… αντίδοτο και να ανοίξει την κλειστή άμυνα, που αναμένεται να έχει απόψε και ο Παναιτωλικός.

Ο Μαρτίνεθ θα κατεβάσει την ομάδα δίχως τους Σκάρπα, Ρέτσο, Πορόζο και Φρέιρε, αλλά λύσεις έχει στα χέρια του. Δεν… μασάει. Ο Ολυμπιακός θα παίξει όχι για να… προετοιμάσει το ματς της Πέμπτης. Αυτό είναι άλλο παιχνίδι. Απόψε το μυαλό είναι μόνο εδώ. Νικάμε τον Παναιτωλικό και συνεχίζουμε έτσι μέχρι το τέλος!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ