ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πλάνο του Μαρτίνεθ για Παναιτωλικό

Το πλάνο του Μαρτίνεθ για Παναιτωλικό

Επιστροφή στην δράση για τον Ολυμπιακό με το εντός έδρας ματς απέναντι στον Παναιτωλικό (17:30) το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  Super League. Το Καραϊσκάκη θα είναι άδειο λόγω τιμωρίας, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να κάνουν  μία «γεμάτη» εμφάνιση και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ο Μαρτίνεθ με δεδομένες τις απουσίες των Σκάρπα, Φρέιρε, Πορόζο και Ρέτσου έχει κατασταλάξει στο εξής πλάνο για το ματς με τους Αγρινιώτες. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια, ο Πασχαλάκης. Στόπερ ο Ντόη με τον Μπιανκόν, πιθανότητες έχει και ο Μπαγκαλιάνης. Δεξιά θα είναι ο Ροντινέι και αριστερά λογικά ο Κίνι, αφού ο Ορτέγκα επέστρεψε μεν, αλλά είναι με… μισή προπόνηση.

Στη μεσαία γραμμή, Έσε και Καμαρά θα είναι το δίδυμο, σίγουροι οι Φορτούνης, Ποντένσε και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιόβετιτς που επέστρεψε νωρίτερα από τον Ελ Κααμπί κι έχει το προβάδισμα. Μία θέση παίζεται ουσιαστικά, με τον Μπιέλ και τον Μασούρα να τη διεκδικούν. Ο Έλληνας εξτρέμ έπαιξε με την εθνική και με τη Νέα Ζηλανδία αλλά και τη Γαλλία, πιο φρέσκος είναι ο Μπιέλ που μπορεί να πάρει την ευκαιρία του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ