ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Λευκή» ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β'!

«Λευκή» ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β'!

Ισόπαλος με 0-0 ήρθε ο Ολυμπιακός Β' με την Καλαμάτα στο Ρέντη για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα έκαναν μια καλή εμφάνιση, έχασαν ευκαιρίες και είχαν την κατοχή, όμως δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ της νίκης. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 11η θέση, οι οποίοι έχουν τέσσερις πόντους (έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -10).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έλεγχε το ρυθμό και είχε την κατοχή της μπάλας και στο 26′ δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή. Ο Φαντιγκά γύρισε την μπάλα από τ’ αριστερά στην περιοχή και ο Ανδρούτσος έκανε το πλασέ από πλάγια θέση και το ύψος του πέναλτι με την μπάλα όμως να πηγαίνει άουτ. Ένα λεπτό πριν μετά από εκτέλεση κόρνερ των «ερυθρόλευκων» ο Ακόστα βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή στην προσπάθειά του να διώξει, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, λίγο προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στο 45′, ο Μαρίνος βρέθηκε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση δεξιά, έκανε το σουτ χωρίς όμως τον επιθυμητό στόχο αφού η μπάλα έφυγε άουτ.

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος του ματς δεν άλλαξε, καθώς οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και ήταν αυτοί οι οποίοι έφτασαν κοντά στο γκολ από τη στιγμή που το παιχνίδι ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα στην περιοχή της Καλαμάτας, χωρίς όμως να σκοράρουν για να κάνουν τη διαφορά στο ματς, με τη φάση του Μπα στο 90′ να είναι η τελευταία του αγώνα, όταν ο επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Ελ Αραμπί, Μπα, Ανδρούτσος, Φαντιγκά (87′ Κεϊτά), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουτσίδης, Μαρίνος (59′ Κωστή), Κατσουλίδης (68′ Παπακανέλλος), Καράκουτης.

Καλαμάτα (Μ. Χάβος): Γιαννίκογλου, Μοσέρ, Βαλεριάνος, Κωστούλας (83′ Κωνσταντινόπουλος), Δημόπουλος (76′ Μπαξεβάνος), Παπατόλιος, Κατάλντι (36′ Καραγκούνης), Άλβες, Ακόστα (83′ Ραπόζο), Πασσάς, Μπαράλες.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ