ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Στην Γερμανία, η Φράιμπουργκ, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ντάρμσταντ. Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ νίκησε την Οσασούνα με 3-1. Στην Αγγλία, η Μπράιτον νίκησε την Νότιγχαμ εκτός έδρας 3-1 και στη Γερμανία η Αιντραχτ έχασε στην έδρα της από την Στουτγκάρδη 2-1.

Στο Ελ Μαδριγάλ ο Μοράλες είχε μεγάλα κέφια. Στο 57΄ο Ισπανός επιθετικός άνοιξε το σκορ κόντρα στην Οσασούνα, ενώ στο 71΄ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κατένα, ο Μοράλες όμως στο 80΄ με το τρίτο του προσωπικό τέρμα έγραψε το τελικό 3-1 για την Βιγιαρεάλ, που την Πέμπτη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Στο City Ground, η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε προβάδισμα απέναντι στην Μπράιτον μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ελάνγκα. Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, ισοφάρισε στο 26΄ με γκολ του Φέργκιουσον, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφτασε στην ανατροπή με τον Ζοάο Πέδρο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στις αρχές του δεύτερου 45λεπτου κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το 3-1. Στο 76΄ ήταν η σειρά της Νότιγχαμ να πάει στην άσπρη βούλα, με τον Ντανκ να αποβάλλεται με δυο κίτρινες για διαμαρτυρία. Ο Γκιμπς-Γουάιτ μείωσε σε 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Στην Γερμανία, η Φράιμπουργκ πέντε ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό ήρθε ισόπαλη με την Ντάρμσταντ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18΄ με τον Χόνσακ, όμως ο Χέλερ στο 35΄ απάντησε για τους γηπεδούχους, γράφοντας το τελικό 1-1.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference, Άιντραχτ, είδε την Στουτγκάρδη να παίρνει προβάδισμα με τον Ουντάβ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Η ομάδα της Φρανκφούρτης ισοφάρισε στο 26΄ με αυτογκόλ του Άντον, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ουντάβ.


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ