ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα «ερυθρόλευκα» βραβεία στην βραδιά του ΠΣΑΠΠ

Τα «ερυθρόλευκα» βραβεία στην βραδιά του ΠΣΑΠΠ

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ για τα βραβεία της σεζόν 2022-23, με τον Ολυμπιακό να έχει συμμετοχή σε αυτά!

Συγκεκριμένα, η Κ17 του Ολυμπιακού πήρε το βραβείο Fair Play, για την ενέργεια του Λίγδα κόντρα στον Άρη, αλλά και για τη γενική της παρουσία στους αγώνες του πρωταθλήματος 

Ο Αλγκασίμ Μπα, αναδείχθηκε ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στον Β' όμιλο της Super League 2. Ο Μπα σκόραρε 9 φορές σε 22 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα», ενώ είχε και μία ασίστ. Μάλιστα, στα 7 ματς που βρήκε δίχτυα, οι Πειραιώτες κέρδισαν. Κορυφαία εμφάνισή του ήταν απέναντι στην Athens Καλλιθέα, κόντρα στην οποία έκανε χατ-τρικ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη, η οποία προσφέρει στα άτομα με οπτική αναπηρία την υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής σε όλους τους αγώνες στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Η σπουδαία αυτή πρωτοβουλία βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με αυτόν τον τρόπο έφερε κοντά στο ποδόσφαιρο τα άτομα με οπτική αναπηρία. Μία δυνατότητα που μέχρι στιγμής δεν υπήρχε και είχε ως αποτέλεσμα αυτοί οι άνθρωποι να είναι περιορισμένοι και να μην μπορούν να βιώσουν αυτήν την εμπειρία.

Τέλος στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν 2022-23 βρέθηκε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Θρύλου, Ροντινέι, ο οποίος πέρσι είχε 19 συμμετοχές και 3 ασίστ σε 1698 λεπτά συμμετοχής. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρώην «ερυθρόλευκος», Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος σε 32 αγώνες και 2.137 λεπτά συμμετοχής είχε 18 γκολ, 2 ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ