ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάνε το «μπαμ» στο Φράιμπουργκ!

Κάνε το «μπαμ» στο Φράιμπουργκ!

Ο Παναιτωλικός ανήκει τώρα στο παρελθόν. Ό,τι έγινε καλά εκεί θα αναλυθεί και θα διατηρηθεί στη δουλειά που κάνει ο Θρύλος. Ό,τι δεν έγινε σωστά θα αναλυθεί και θα διορθωθεί/βελτιωθεί, παρά τη νίκη. Αλλά η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός τώρα προχωρά.

Κάνει άμεσα στροφή στην Ευρώπη και τη Φράιμπουργκ, το ματς με την οποία είναι μπροστά. Ελάχιστες ημέρες απομένουν, για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Την προσεχή Πέμπτη το βράδυ (19:45), ο Θρύλος παίζει στη Γερμανία τα… ρέστα του, για να παραμείνει στην Ευρώπη και τη νέα σεζόν. Να κάνει το «μπαμ» και να τερματίσει ως δεύτερος στον όμιλο στο Εuropa League ή να σφραγίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση στο Conference League και να κοιτάξει πιο ψηλά.

Δεν έχει χρόνο ο Θρύλος να παραμείνει τώρα στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα μπαίνει άμεσα σε διαδικασία προετοιμασίας, για να είναι όπως πρέπει την προσεχή Πέμπτη και να πάει στην έδρα της Φράιμπουργκ, για να διεκδικήσει αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει αυτά που δεν πήρε στα προηγούμενα ματς παρότι το δικαιούταν, ψάχνει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη και το μυαλό όλων είναι στην Φράιμπουργκ. Ένα αποτέλεσμα που θα «εκτινάξει» την ψυχολογία της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια.

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να μην κρύβει την αισιοδοξία του για την επιτυχία. Ο Μαρτίνεθ πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει ό,τι δεν κατάφερε στο Καραϊσκάκη από την Φράιμπουργκ και ακόμη παραπάνω.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ