ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με το μυαλό στην Μπάτσκα Τόπολα

Με το μυαλό στην Μπάτσκα Τόπολα

Ο Ολυμπιακός περνάει στην εποχή του Κάρλος Καρβαλιάλ. Οι Πειραιώτες έχουν σηκώσει ήδη τα μανίκια και προετοιμάζονται για τον σημαντικό αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα. Φυσικά, ο νέος κόουτς του Θρύλου θέλει να περάσει άμεσα τη φιλοσοφία του στους «ερυθρόλευκους» και να βάλει δικά του στοιχεία στο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Στο μυαλό όλων είναι μόνο η νίκη απέναντι στην ομάδα της Σερβίας και τίποτα λιγότερο. Ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει ότι επέστρεψε, ότι δεν θα κάνει άλλα «δώρα» στους αντιπάλους του και ότι μπορεί να πετύχει όλους τους στόχους του. Φυσικά το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα δεν είναι εύκολο. Οι Σέρβοι δεν θα έρθουν στον Πειραιά για... βόλτα. Θα τα δώσουν όλα, καθώς δεν έχουν κάτι να χάσουν. 

Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός καλείται να παρουσιαστεί έτοιμος, τη στιγμή που ο τελευταίος του αγώνας ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακό. Με νέο προπονητή και νέες ιδέες, οι Πειραιώτες θέλουν να δείξουν μία διαφορετική εικόνα και να πανηγυρίσουν μαζί με τους φιλάθλους τους μία σημαντική πρόκριση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ