ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο «πενηντάρης» Αλγκασίμ Μπα!

Ο «πενηντάρης» Αλγκασίμ Μπα!

Στο εκτός έδρας 1-1 του Ολυμπιακού Β΄ με αντίπαλο την Παναχαική, ήταν ο Αλγκασίμ Μπα, ο παίκτης που «τράβηξε» τα περισσότερα βλέμματα. Ο Αφρικανός επιθετικός ήταν ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων» αλλά και αυτός στον οποίο έγινε φάουλ στις καθυστερήσεις, πριν ακολουθήσει το τέρμα… ντροπή της ισοφάρισης των «ροσονέρι».

 Ο Μπα είναι ένα παιδί γενικότερα που εμπιστεύεται σε τεράστιο βαθμό ο Αριέλ Ιμπαγάσα, μιας και μπορεί να κάνει πολλές δουλείες μέσα στο γήπεδο, εκτός από το να σκοράρει. Το πόσο σημαντικός είναι ο 21χρονος φορ για το πλάνο του «Κάνιο» εξηγείται από το γεγονός πως από την αρχή της σεζόν έχει ξεκινήσει βασικός σε όλα τα παιχνίδια των Πειραιωτών. Και ο μοναδικός που τον περνάει σε χρόνο συμμετοχής με το «απόλυτο», είναι ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Β΄, Θανάσης Παπαδούδης. Με τρία τέρματα και μια ασίστ, ο Αλγκασίμ των 950 αγωνιστικών λεπτών ως τώρα είναι ένα από τα… ακούραστα «μηχανάκια» όλου του πρωταθλήματος και η ευχέρεια με την οποία κινείται σε όλες τις θέσεις της «φροντ λάιν», τον κάνει πολύτιμο για κάθε προπονητή. Δεν είναι τυχαίο πως ο Μπα αρέσκεται να κινείται τόσο στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα άκρα της. Σε άλλα ματς έχει ξεκινήσει ως «αιχμή» του δόρατος, σε άλλα στην αριστερή πτέρυγα, σε άλλα στο δεξί «φτερό» και σε όλες τις περιπτώσεις έκανε τη διαφορά.

Ο Μπα έχει ήδη φτάσει τις 50 συμμετοχές με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού και ειδικότερα κάτω από τις οδηγίες του Ιμπαγάσα έχει διαπρέψει σε εκτέλεση και δημιουργία. Με το διάστημα που ήταν ο Γιάννης Οκκάς πέρυσι στον πάγκο της ομάδας να είναι και το πιο «φτωχό» επιθετικά για τον ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζεται πως ο Μπα, βραβεύτηκε και πρόσφατα από τον ΠΣΑΠΠ, παίρνοντας τον τίτλο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή για τα «κατορθώματα» του στην περσινή Σούπερ Λιγκ 2, σε ό,τι αφορά τον Βόρειο όμιλο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ