ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι! Τα πάντα για την πρόκριση!

Θρύλος είσαι! Τα πάντα για την πρόκριση!

Τα πράγματα είναι απλά, ο Ολυμπιακός κερδίζει το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα και παίρνει την πρόκριση για τη συνέχεια στο Conference League. Κατακτά την τρίτη θέση του ομίλου που βρίσκεται στο Conference League και έχει συνέχεια στην ευρωπαϊκή του φετινή πορεία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ότι μπορούν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στους Σέρβους. Είναι καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός και αυτό έχει φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και μέσα στη Σερβία οι Πειραιώτες μπορούσαν να είχαν φύγει με κάτι καλύτερο, αλλά το black out μετά το 60’ και η κόκκινη στον Ντόη από τον διαιτητή που είχαν πολλά παράπονα οι Πειραιώτες, είχαν κοστίσει στην ομάδα. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης, τα πράγματα θα είναι αλλιώς…

Ο Ολυμπιακός έχει πρόσφατη την ανάμνηση των «τελικών» με την Μίλαν και τον Ερυθρό Αστέρα και ο τρόπος με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου έπαιξαν, σε εκείνο το ματς, μπορούν να αποτελέσουν οδηγό και για την αυριανή «μάχη».

Πάθος, πείσμα και πίστη ότι το αποτέλεσμα θα έρθει. Αυτά τα τρία στοιχεία… ξεχείλιζαν, στους παίκτες του Ολυμπιακού, όταν αντιμετώπισαν αυτές τις δύο ομάδες. Έδειξαν ότι θα τα κατάφερναν, όποια δυσκολία και αν έβρισκαν στον δρόμο τους. Ακόμη και όταν οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν σε μία πιο δύσκολη θέση, δεν το έβαλαν κάτω. Συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν γκολ, για να πάρουν σκορ πρόκρισης. Και τα κατάφεραν!

Το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος! Πάμε γερά, Θρύλε της Ευρώπης!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ