ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός Β': Είπε «αντίο» στο 2023 με σπουδαίο «διπλό»!

Ολυμπιακός Β': Είπε «αντίο» στο 2023 με σπουδαίο «διπλό»!

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Β’ επικρατώντας 1-0 της Ηλιούπολης για την 12η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2 και συνέχισε την αήττητη πορεία του, αυξάνοντας παράλληλα και τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Πειραιώτες είχαν πολλές ευκαιρίες στο ματς, ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο 45άλεπτο, όμως ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης ήταν αυτός που σκόραρε στο 10' το μοναδικό γκολ των «ερυθρόλευκων».

Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους και μπόρεσαν να φύγουν με το «διπλό» από μία δύσκολη έδρα και έναν «βαρύ» αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο ματς από νωρίς, καθώς μόλις στο 10′ έγινε το 0-1 στον αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Βρουσάι «γέμισε» από εκτέλεση φάουλ και ο Μπαγκαλιάνης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά ο Κεϊτά έκανε το μακρινό σουτ με τον τερματοφύλακα όμως να αντιδρά και να διώχνει.

Η Ηλιούπολη απείλησε στο 39′, όταν ο Τοπάλ έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση και ο Παπαδούδης κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν τον Ολυμπιακό, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο πολύ καλές στιγμές για να σημειώσουν ένα δεύτερο γκολ. Στο 66′ ο Αργυρίου μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ όμως ο Περιστερίδης έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά, στο 68′, ο Ανδρούτσος έκανε την κάθετη πάσα για τα δεξιά στον Αργυρίου, ο οποίος βγήκε τετ α τετ έκανε το πλασέ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Στο 72′ η Ηλιούπολη είχε καλή στιγμή με την κοντινή κεφαλιά του Φαουστίνο να πηγαίνει άουτ, ενώ στο 80′ ο Παντελίδης μετά από εκτέλεση φάουλ βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ και ο Παπαδούδης μπλόκαρε σταθερά.

Έτσι έμεινε το 0-1 για τον Ολυμπιακό Κ23 και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση.

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Χάγκαν, Ράμος (64′ Τσαφταρίδης), Ασίγκμπα, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Παντελίδης, Τοπάλ (87′ Ράντοβατς), Φουρλάνος, Μάντιτς (46′ Μπαστακός), Ντέτλερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Βρουσάι, Αργυρίου (82′ Κεραμίδας), Μουζακίτης, Ανδρούτσος, Κεϊτά (82′ Κατσουλίδης), Μπα (74′ Παπακανέλλος), Βλαχομήτρος (87′ Κωστούλας).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ