ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα... μασάει σίδερα από το πρώτο λεπτό!

Θα... μασάει σίδερα από το πρώτο λεπτό!

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη-πρόκριση στο Conference League, ο Θρύλος είναι έτοιμος να πάρει το «διπλό» στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραικό (18/12, 18:00).

Οι Πειραιώτες είδαν τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τους περιμένουν στην πόλη των Σερρών και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για ακόμα μία νίκη. Απέναντι σε όλους και σε όλα ο Θρύλος, με τον κόσμο στο πλευρό του, μπορεί να κερδίσει όποιον βρεθεί στον δρόμο του.

Το 48ο πρωτάθλημα του ανήκει και δεν το χάνει. Τον τιμώρησαν και θα συνεχίζουν να το κάνουν επειδή τον βλέπουν τόσα χρόνια να τους πονάει. Δεν θα τους περάσει. Στο τέλος, ο Θρύλος θα βγει ξανά πρωταθλητής και θα αφήσει τους αντιπάλους του στη μιζέρια, εκεί που έχουν συνηθίσει.

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίρνει τους αγώνες εκεί που πρέπει, στον αγωνιστικό χώρο. Τη Δευτέρα (18/12), οι Πειραιώτες θα μπουν στο γήπεδο έτοιμοι να... μασήσουν σίδερα από το πρώτο αγωνιστικό λεπτό. Η νίκη είναι στο DNA του Θρύλου και έτσι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για πάντα, θέλουν δεν θέλουν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ