ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Ο τραυματίας Έρλινγκ Χάαλαντ χαμογελαστός, βλέπει τους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι να πανηγυρίζουν την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων.

Οι «πολίτες» χρειάστηκαν 45 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ απέναντι στην ιαπωνική Ουράβα, χάρη σε αυτογκόλ του Χέιμπρατεν. Από την εξαιρετική ασίστ του Γουόκερ, ο Κόβατσιτς στο 52ο λεπτό έγραψε το 2 – 0. Ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 59΄ πέτυχε και τρίτο γκολ για την Σίτι, που την Παρασκευή θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Φλουμινένσε.

Ενώ η Σίτι βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, στην Αγγλία η μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Η Τσέλσι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Νιούκαστλ στο 16ο λεπτό από το τέρμα του Κάλουμ Γουίλσον. Ο Μούντρικ όμως στις καθυστερήσεις λύτρωσε τους «μπλε», στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί Λονδρέζοι ήταν πιο ψύχραιμοι και με σκορ 4 – 2 πανηγύρισαν την πρόκριση.

Στα πέναλτι κρίθηκε και η πρόκριση στο Γκούντισον Παρκ. Η Φούλαμ προηγήθηκε της Έβερτον στο 41΄ με το αυτογκόλ του Κιν, όμως ο Μπέτο στο 82΄ έστειλε το παιχνίδι στη ρωσική ρουλέτα. Η εκτέλεση του Γκέιγ βρήκε στο δοκάρι και ο Ανταραμπιόγιο ευστόχησε για το 7 – 6 χαρίζοντας την πρόκριση στην Φούλαμ.

Σοκαριστικό αποκλεισμό από το κύπελλο υπέστη η Νάπολι. Στο 65ο λεπτό ο Μπαρενετσέα έβαλε μπροστά στο σκορ την Φροζινόνε, που βρήκε και δεύτερο γκολ στο 70΄ με τον Κάζο.

Στις καθυστερήσεις η Φροζινόνε βρήκε ακόμα δυο γκολ με τους Τσεντίρα και Χαρουί και πανηγύρισε μία θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά.


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ