ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η αγωνία του Mαντί για την οικογένειά του

Η αγωνία του Mαντί για την οικογένειά του

Ο Ολυμπιακός δικαιούταν κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας στο Περιστέρι (0-0), αλλά σίγουρα επηρεάστηκε και από τις σημαντικές απουσίες που είχε, όπως αυτή του Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός μέσος έμεινε εκτός όχι λόγο ετοιμότητας, διότι αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην πατρίδα εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος.

Βλέπετε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πήρε την άδεια των εορτών νωρίτερα του αναμενομένου, επειδή υπήρξε μία έκρηξη σε κεντρικό πετρελαϊκό σταθμό κοντά στην συνοικία που ζει η οικογένειά του.

Η έκρηξη αυτή, που άφησε πίσω της 13 νεκρούς και 178 τραυματίες, προκάλεσε βλάβη και στις τηλεφωνικές γραμμές της περιοχής με αποτέλεσμα ο Καμαρά να μην μπορεί να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα για να δει πως είναι καλά και ότι δεν βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων ή των τραυματιών.

Κάπως έτσι αναγκάστηκε, λοιπόν, να μεταβεί στην πατρίδα του προκειμένου να σιγουρευτεί πως είναι ασφαλείς, με τους «ερυθρόλευκους» να σέβονται απόλυτα την επιθυμία του αυτή, δίνοντας του την άδεια να μεταβεί εκεί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ