ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα της Ευρώπης (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα της Ευρώπης (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 1-0 από την έδρα της Αλαβές και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Χιρόνα με την Μπέτις. Στην Αγγλία Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον έμειναν στο 1-1.

Η «δύση» του 2023 έφερε τη Ρεάλ στο «ρετιρέ» του ισπανικού πρωταθλήματος . Οι Μαδριλένοι παρότι έμειναν με δέκα πάικτες από το 54′ στη Βιτόρια, λόγω της αποβολής του Νάτσο βρήκαν το χρυσό γκολ επί της Αλαβές στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Εκτέλεση κόρνερ του Κρόος, κεφαλιά του Βάσκεζ στα δίχτυα, νίκη 1 – 0 και πρώτη θέση για την ομάδα του Αντσελότι με 45 βαθμούς.

Ισόβαθμη με τη Ρεάλ αλλά δεύτερη λόγω συντελεστή γκολ η εφετινή αποκάλυψη Τζιρόνα. Έπαιζε στην Ανδαλουσία με την Μπέτις και προηγηθηκε στο 39′ όταν ο Ρουιμπάλ ανέτρεψε τον Σάβιο.

Ο Ντόβμπικ ήταν εύστοχος στο πεναλτι και η Τζιρόνα που έχει ηττηθεί μόνο από την Ρεάλ στη La Liga, προηγήθηκε 1- 0. Οι γηπεδούχοι ωστόσο έφεραν τον αγώνα στο τελικό 1-1 με σκορερ τον Αργεντίνο Πετσέλα στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην Αγγλία, η Μπράιτον δεν πήρε τους βαθμούς της νίκης στο Λονδίνο και έμεινε μακριά από την πέμπτη θέση στην κατάταξη.

Η Κρίσταλ Πάλας έβαλε γκολ με τον Αγιού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνο και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με την καταπληκτική κεφαλιά του Ντάνι Γουέλμπεκ στο 82ο λεπτό και Κρίσταλ Πάλας – Μπράϊτον 1-1.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ