ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πίεση στην άμυνά τους!

Πίεση στην άμυνά τους!

Την περασμένη σεζόν η Χαποέλ Μπερ Σεβά είχε ως μεγάλο της "όπλο" την άμυνα. Φέτος, όμως, όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς με την Σέριφ, στο Ισραήλ, έχουν θέματα. Δέχθηκαν δύο γκολ, ενώ στη ρεβάνς οι Μολδαβοί δεν απείλησαν αρκετά.

Το θέμα είναι πως στην πρώτη αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρου του Champions League, εμφάνισαν πολλά κενά στην άμυνα. Κι αν η ομάδα από τη Μολδαβία ήταν περισσότερο απειλητική στην επίθεση, θα μπορούσε να είχε σκοράρει παραπάνω.

Εκεί θα πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός. Να πιέσει όσο πιο πολύ μπορεί την αμυντική γραμμή της Μπερ Σεβά. Εκεί είναι το "κλειδί" του ματς. Διότι με ένα γρήγορο γκολ, με πίεση από το πρώτο λεπτό, οι πρωταθλητές θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο αβαντάζ για τη νίκη και για να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης.

Εξάλλου, όλοι ξέρουμε ότι ο Μιγκέλ Βίτορ που είναι στην άμυνα των Ισραηλινών είναι επιρρεπής στα λάθη. Κι αν πιεστεί πολύ η άμυνα της Μπερ Σεβά, σε ένα γήπεδο με "καυτή" ατμόσφαιρα από το λαό του Θρύλου, τότε θα είναι πιο εύκολο να υποπέσουν οι παίκτες της Χαποέλ σε λάθη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ