ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αξέχαστος ο Γιόβετιτς!

Αξέχαστος ο Γιόβετιτς!

Ένα αφιέρωμα που έγινε στην Σεβίλλη για τις καλύτερες μεταγραφές χειμώνα που έχει κάνει εδώ και χρόνια η ισπανική ομάδα περιλαμβάνει σε περίοπτη θέση τον Στέβαν Γιόβετιτς. Και έχει τον Μαυροβούνιο επιθετικό – που έκανε μεγάλο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, παίζοντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο- πίσω μόνον από τον Γιουσέφ Εν Νεσίρι! Κι ας είχε μείνει μόνο μισή σεζόν ως δανεικός. Είχε προλάβει σε 24 ματς να βάλει 7 γκολ με 5 ασίστ.

Η διάσημη ιστοσελίδα «Eldesmarque» της Ανδαλουσίας, επεσήμανε μεταξύ άλλων για τον φορ του Ολυμπιακού: «Έξι μήνες ήταν αρκετοί για τον Στέβαν Γιόβετιτς για να γίνει είδωλο από τον κόσμο της Σεβίλλης, μετά την άφιξή του τον Ιανουάριο του 2017. Επτά γκολ και τέσσερις ασίστ βοήθησαν τη Σεβίλλη να μπει στο Champions League. Ένας από αυτούς που έλαμψαν περισσότερο στην Ανδαλουσία. Έχει χτυπήσει την πόρτα πολλές φορές, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Τώρα, στα 34 του, αγωνίζεται στον ελληνικό Ολυμπιακό».

Μόνο και μόνο το γεγονός πως ο Γιόβετιτς μνημονεύεται από τη… μόνιμη κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, σημαίνει πολλά για την αξία και την ποιότητα αυτού του ποδοσφαιριστή που αποτελεί «κόσμημα» για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ