ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέος "πονοκέφαλος" στη Χαποέλ

Νέος
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ένα ακόμα θέμα μετά την ιστορία με τον Όγκου και τον Τζόρντι Κρόιφ ήρθε να προστεθεί και να… επιβαρύνει την κατάσταση στις τάξεις της Χαποέλ Μπερ Σεβά. Ο Μαόρ Μπουζάγκλο δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος, ενώ πέρσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή να κάνει δηλώσεις και να επισημαίνει ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει από την ομάδα και μάλιστα πώς αυτό θα γίνει μετά το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, εφόσον δεν τον εμπιστεύεται και δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής ο Μπαράκ Μπακχάρ. Κι αυτό που αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Ισραήλ είναι πως όλο αυτό το θέμα δημιουργεί πρόβλημα στις τάξεις της Χαποέλ ενόψει του ματς με τον Θρύλο.

Μια κατάσταση που δείχνει ότι υπάρχει αναβρασμός στις τάξεις της Χαποέλ Μπερ Σεβά και είναι ιδιαίτερα "εκρηκτική". Πάντως, από την πλευρά των πρωταθλητών του Ισραήλ επεδίωξαν να υποβαθμίσουν το θέμα και αρκέστηκαν να σχολιάσουν πως αυτή τη στιγμή η προσοχή όλων είναι στο ματς της Τετάρτης. Μετά από αυτό θα συζητήσουν ό,τι ζήτημα υπάρχει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έφτασε η Μπερ Σεβά

    Έφτασε η Μπερ Σεβά

    Στην Αθήνα λίγο μετά τις 18:00 προσγειώθηκε το τσάρτερ με την αποστολή της ισραηλινής ομάδας.

  • Ο Κρόιφ της άναψε... φωτιές!

    Ο Κρόιφ της άναψε... φωτιές!

    Η συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Όγκου, δημιουργεί πρόβλημα στην Μπερ Σεβά.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ