"Μπορεί να βοηθήσει την Άρσεναλ ο Μανωλάς"
Σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο άμυνας έχει η Άρσεναλ, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Περ Μερτσεσάκερ. Πριν λίγες μέρες, στην Αγγλία ανέφεραν πως ο Κώστας Μανωλάς είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος για να καλύψει το κενό του Γερμανού στόπερ.
Σήμερα, το Sky Sports έκανε θέμα με τους κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα στο κέντρο άμυνας των "κανονιέρηδων".
Όπως καταλαβαίνετε, μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, για τον οποίο τονίζεται πως "μπορεί να βοηθήσει την Άρσεναλ να λύσει την αδυναμία της στο ψηλό παιχνίδι".
Βέβαια, επισημαίνεται πως η Ρόμα δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.
Στην ίδια λίστα με τον Μανωλά, βρίσκονται, επίσης, ο Μουρίγιο της Ίντερ, ο Σχαρ της Χόφενχαϊμ, ο Ντεναγιέρ της Μάντσεστερ Σίτι και ο Μουστάφι της Βαλένθια.








