ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη πριν τον Πειραιά

Νίκη πριν τον Πειραιά

Πρώτη νίκη της Αρούκα, σε επίσημα ματς τη φετινή σεζόν, το απόγευμα της Κυριακής. Επικράτησε 2-0 στην έδρα της, της Νασιονάλ. Με την φιλοξενούμενη ομάδα να δίνει το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, μιας και την περασμένη εβδομάδα το δικό της ματς αναβλήθηκε λόγω των πυρκαγιών στην Πορτογαλία.

Η αντίπαλος του Θρύλου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε αγωνιστικό ρυθμό. Σημείωσε δύο τέρματα στα πρώτα 30 λεπτά και μετά "κάθισε" στο υπέρ της σκορ, για να πάρει το πρώτο της τρίποντο και να σημειώσει την πρώτη της, φετινή νίκη, στο 5ο φετινό της επίσημο ματς.

Ο Λίτο παρέταξε την ομάδα του με τους Μπρακάλι, Άντερσον Λουίς, Ούγκο Μπάστο, Βελάσκεζ, Ζουμπάλ, Αντρέ Σάντος, Νούνο Κοέλιο, Κριβελάρο, Ματέους, Ζεκίνια και Μάρλον. Η Αρούκα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, περισσότερες τελικές και εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που είχε για να σκοράρει.

Στο 24’ ήταν ο Κριβαλέρο που άνοιξε το σκορ μετά την ασίστ από τον Μάρλον, ενώ στο 30ό λεπτό ο Ζεκίνια ήταν εκείνος που πέτυχε το 2-0, με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά την πάσα του Άντερσον Λουίς.

Ο Λίτο έκανε τις τρεις αλλαγές του στα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης. Στο 76’ έβγαλε τον Ματέους, αντικαθιστώντας τον με τον Νούνο Βαλέντε, στο 83’ τον Μάρλον, βάζοντας τον Αντίλσον και στο 89’ τον Κριβελάρο, ρίχνοντας στο ματς τον Βάλτερ Γκονζάλες για να κερδίσει λίγο χρόνο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Θα το παλέψουμε"

    Ο Λίτο Βιντιγκάλ μίλησε μετά το ματς με τη Νασιονάλ για τη ρεβάνς με τον Θρύλο.

  • Αρούκα-Νασιονάλ 2-0

    Αρούκα-Νασιονάλ 2-0

    Στην έδρα της αγωνίζεται η αντίπαλος του Θρύλου, πριν τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Ενημέρωση από το redking.gr.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ