ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ανάλυση του ΑΠΟΕΛ

Η ανάλυση του ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Κύπρο που τα τελευταία 4 χρόνια κατακτά την κούπα, ο ΑΠΟΕΛ, στο δρόμο του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League. Μια ομάδα που ξέρουν καλά οι "ερυθρόλευκοι" και έχουν καλές σχέσεις, όπως αποδείχθηκε με τους δανεικούς παίκτες που έχουν πάει από τον Πειραιά στην Λευκωσία. Μια ομάδα που φέτος έχει τα δικά της... θέματα.

Λίγες μεταγραφές, με στόχο την πρόκριση στο Champions League, αλλά δεν ήρθε. Με την Κοπεγχάγη να σκοράρει στο τέλος του ματς στο "ΓΣΠ", να παίρνει ισοπαλία 1-1 και να στέλνει τους Κύπριους στο Europa League. Στον ΑΠΟΕΛ έχουν παραχωρηθεί ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Καζίμ Λάτσι ως δανεικοί, αν και ο δεύτερος δεν έχει αγωνιστεί φέτος.

Αυτό που κυριαρχεί στην κυπριακή ομάδα είναι μια μουρμούρα γιατί φέτος δεν έγινε καλός προγραμματισμός. Οι "γαλαζοκίτρινοι" ήθελαν να πάνε στους ομίλους της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης, για να έχουν σημαντικά έσοδα και να μπορέσουν να δουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Εκτός από τους δύο παίκτες από τον Ολυμπιακό, ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκτήσει τον μέσο Ορλάντι, τον μέσο Μπρεσάν, τον επιθετικό μέσο Μπερτόλιο, τον επιθετικό Ντε Καμάργκο και τον αριστερό μπακ Λάγκο. Μόνο ο πρώτος, πάντως, έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα κι αυτό γιατί πήρε τη θέση του Ντε Βινσέντι στην 11άδα που πήρε μεταγραφή για την Αραβία.

Ερωτηματικό αποτελεί για πολλούς η παρουσία του Τόμας Κρίστιανσεν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Ο Δανός τεχνικός, που είναι ισπανοθρεμένος, τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν στην ΑΕΚ Λάρνακας είναι ένα στοίχημα για τη διοίκηση των πρωταθλητών Κύπρου. Και υπάρχουν πολλοί που δεν είναι πεπεισμένοι ότι ο 43χρονος τεχνικός κάνει για τον ΑΠΟΕΛ.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" δεν έχουν παίξει ακόμα ματς στο κυπριακό πρωτάθλημα ακόμα, διότι το ματς της πρεμιέρας με την Ανόρθωση ματαιώθηκε. Την Κυριακή (20:00) θα αναμετρηθεί με τον Ερμή, στο "ΓΣΠ". Πλην των ματς για τα προκριματικά του Champions League, το ΑΠΟΕΛ έχει και την ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού, για το κυπριακό Σούπερ Καπ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Μεταγραφικά και Ερμής...

    Μεταγραφικά και Ερμής...

    Το κυριακάτικο ματς (20:00) με την ομάδα της Αραδίππου και η ενίσχυση σε πρώτο πλάνο στον ΑΠΟΕΛ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ