"Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο Μίραλεμ Σουλεϊμάνι ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση της Γιούνγκ Μπόις με τη Λουκέρνη. Ήταν εκείνος που πέτυχε τα δύο γκολ για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Σέρβος εξτρέμ της Γιούνγκ Μπόις μίλησε μετά το ματς της 7ης αγωνιστικής για το ελβετικό πρωτάθλημα, για την προσεχή αναμέτρηση της Πέμπτης στο "Σταντ ντε Σουίς". Ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα του, ακόμα κι αν αγωνίζεται εντός έδρας.

Με τον Σουλεϊμάνι να επισημαίνει αρχικά ότι "Την Πέμπτη θέλω να δω αρκετό κόσμο στο γήπεδο, να μας υποστηρίξουν όσο μπορούν. Όλοι μαζί, κόσμος-παίκτες, αλλά και η διοίκηση. Γιατί θα πρέπει να είμαστε μαζί για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι".

Σε ό,τι αφορά τον Θρύλο, ξεκαθάρισε πως "Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία κάθε χρόνο δίνει πολλά ευρωπαϊκά ματς. Έχουν μεγάλη εμπειρία από αναμετρήσεις αυτού του επιπέδου. Εμείς όμως αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας και έχουμε τις πιθανότητές μας. Θα τις διεκδικήσουμε, για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι σε αυτή την αναμέτρηση".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ