ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τεράστια νίκη για... Χολέμπας!

Τεράστια νίκη για... Χολέμπας!

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγυρίζει εδώ και λίγα λεπτά ο... Χοσέ Χολέμπας. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Γουότφορντ, έπαιξε βασικός και έβγαλε όλο το 90λεπτο στην τεράστια νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1!

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη της νίκη επί της Γιουνάιτεντ μετά από 30 χρόνια!

Η Γουότφορντ ήταν πολύ καλύτερη από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (3η διαδοχική ήττα, μετά από εκείνες από Σίτι και Φέγενορντ) στα πρώτα 60 λεπτά και προηγήθηκε με πλασέ του Καπού στο 34’. Οι "κόκκινοι διάβολοι" ανέβασαν στροφές μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ισοφάρισε με σουτ του Ράσφορντ στο 62’ και σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με την κεφαλιά Ιμπραΐμοβιτς, αλλά ο Γκόμεζ απέκρουσε εξαιρετικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ζούνιγκα με σουτ (δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο) στο 83’ (2-1) και ο Ντίνι με πέναλτι στο 95’ (ανατροπή του Ζούνιγκα από τον Φελαϊνί) διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος πήρε αστεία κίτρινη κάρτα στο 77’, επειδή δεν πήγαινε πιο πίσω (ήταν στο τείχος) όπως του έδειχνε ο διαιτητής, είχε πολύ καλή παρουσία.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ