ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Διπλό" στο φινάλε για την Αστάνα (video)

Μια πολύ σημαντική νίκη που την κράτησε στο +4 από την Καϊράτ πέτυχε η Αστάνα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League νίκησε 2-1 στην έδρα της Ακτόμπε, με το νικητήριο τέρμα να το πετυχαίνει ο Ανίτσιτς στο 88’. «Διπλό» που κρατά τους πρωταθλητές Καζακστάν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τους καθιστά, πάντα, το φαβορί για να πάρουν και τον φετινό τίτλο.

Το ματς ξεκίνησε καλά για την Αστάνα που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα σχετικά νωρίς στην αναμέτρηση. Στο 11’ με το τέρμα που σημείωσε ο Καμπανάνγκα. Γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό, με την Ακτόμπε να πιέζει και τελικά να δικαιώνεται στα μισά του 45λεπτου αυτού. Με σκόρερ τον Σορόκιν, που ισοφάρισε σε 1-1 στο 66’. Αλλά το φινάλε ήταν συγκλονιστικό.

Η Αστάνα πίεσε, η Ακτόμπε ήταν επικίνδυνη στην κόντρα, όμως αυτοί που δικαιώθηκαν ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 88’, σε επίθεση διαρκείας, ο Ανίτσιτς ήταν εκείνος που κατάφερε να σκοράρει και να δώσει στην αντίπαλο του Θρύλου στο Europa League ένα πολύτιμο τρίποντο, στη μάχη του τίτλου για το πρωτάθλημα στο Καζακστάν.

Ακτόμπε: Οταρμπάγιεφ, Κουαντζά, Νταβλάτοφ, Σορόκιν, Σάντρο, Μαράτ, Μποτσάροφ, Γιαλμούκαν, Καϊρόφ, Κακίμοφ, Σεστάκοφ.

Αστάνα: Ίριτς, Ανίτσιτς, Κάνιας, Τουμάσι, Ντεσποτόβιτς, Μακσίμοβιτς, Καμπανάνγκα, Μπεϊσεμπέκοφ, Σόμκο, Ταγκιμπέργκεν, Μάλεκ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ερυθρόλευκη ατζέντα

    Ερυθρόλευκη ατζέντα

    Τα ματς του Θρύλου το Σαββατοκύριακο, αλλά και των αντιπάλων του στο Europa League.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ