ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανάμνηση η λέξη νίκη

Ανάμνηση η λέξη νίκη

Η Γιουνγκ Μπόις έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Το αρνητικό σερί για την ελβετική ομάδα συνεχίστηκε για μια ακόμα αναμέτρηση, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της χώρας. Με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League να «πετά» δύο ακόμα βαθμούς στο «Σταντ ντε Σουίς», με την ισοπαλία 2-2 με την Σεντ Γκάλεν.

Σε ένα ματς που η ομάδα της Βέρνης έκανε το 2-1 στο 90’, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα του Άντι Χούτερ δεν κατάφερε να διαχειριστεί το ματς, παρότι κατάφερε να το γυρίσει, μιας και στο 3’ βρέθηκε πίσω στο σκορ με το τέρμα του Μπουές. Στο 11’, όμως, ο Μπερτόν σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το 1-1.

Η πίεση της Γιουνγκ Μπόις καρποφόρησε στο 90’, με το τέρμα που πέτυχε ο Ντουά (2-1). Αλλά δεν υπήρχε ψυχραιμία και λίγο αργότερα (90’+4) ο Μπουνζάκου ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ