ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νεότερα για την κλήρωση

Νεότερα για την κλήρωση

Η κλήρωση της φάσης των "32" του Europa League θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα το μεσημέρι (14:00) στη Νιόν της Ελβετίας. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπως αναφέραμε και χθες στο redking.gr, θα βγουν μονάχα τα ζευγάρια για τώρα και όχι οι διασταυρώσεις για τους "16" του θεσμού, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Επιπλέον, γνωστό είναι πως οι ισχυροί, δηλαδή οι 4 καλύτεροι τρίτοι από τους 8 του Champions League (σ.σ.: ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός) θα δώσουν τη ρεβάνς στο γήπεδό τους. Οι ημερομηνίες των ματς είναι στις 18 και τις 25 Φεβρουαρίου 2016, σε δύο ζώνες. Με ώρες έναρξης 20:00 και 22:05.

Πάμε, τώρα, και στα νεότερα. Αυτά που έγιναν γνωστά σήμερα από την πλευρά της UEFA σχετικά με την κλήρωση. Δεν μπορούν να τεθούν αντίπαλοι ομάδες από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Γνωστό είναι πως δεν κληρώνονται μεταξύ τους, ομάδες από την ίδια χώρα ή όσες ήταν μαζί στον ίδιο όμιλο στο Europa League.

Η Φενέρμπαχτσε θα δώσει το πρώτο της ματς την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, στις 19:00, καθώς μετά από δύο ημέρες υπάρχει το ματς της Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Κι επειδή η Γαλατά έρχεται από το Champions League, η Φενέρ θα πρέπει να αγωνιστεί νωρίτερα. Κάτι που αφορά, έμμεσα, το Θρύλο υπό την έννοια ότι οι δύο τουρκικές ομάδες είναι υποψήφιοι αντίπαλοι των "ερυθρολεύκων".

Το ίδιο ισχύει και για την Μπράγκα που θα δώσει το δεύτερό της ματς, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 19:00, αντί για την Πέμπτη 25/02. Κι αυτό διότι εκείνη την ημερομηνία θα αγωνιστεί εντός έδρας η Πόρτο.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ:

Σεβίλλη (Ισπανία)

Βαλένθια (Ισπανία)

Γαλατασαράι (Τουρκία)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)

Σιόν (Ελβετία)

Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Μίντιλαντ (Δανία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

Σεντ Ετιέν (Γαλλία)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

Φιορεντίνα (Ιταλία)

Άντερλεχτ (Βέλγιο)

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

Άουγκσμπουργκ (Γερμανία)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τι έκαναν οι

    Τι έκαναν οι "αντίπαλοι"

    Τα αποτελέσματα των υποψήφιων ομάδων που μπορεί να κληρωθούν με τον Ολυμπιακό, στους "32" του Europa League

  • Οι ημερομηνίες του Europa League

    Οι ημερομηνίες του Europa League

    Τη Δευτέρα ο Θρύλος θα μάθει τον αντίπαλο μόνο για τη φάση των "32" (18-25/02/2016 τα ματς), καθώς άλλαξε το σύστημα της UEFA.

  • Οι υποψήφιοι αντίπαλοι

    Οι υποψήφιοι αντίπαλοι

    Μια απ' αυτές τις ομάδες θα κληρωθεί με τον Θρύλο, την Δευτέρα, στους "32" του Europa League

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ