ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον... αέρα ο Χάσι!

Στον... αέρα ο Χάσι!

Επισφαλής είναι η θέση του Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο της Άντερλεχτ. Ο Αλβανός τεχνικός δεν πρέπει να αισθάνεται άνετα. Κι αυτό διότι έχει ξεσπάσει έντονη κόντρα ανάμεσα στη διοίκηση του συλλόγου και τους οπαδούς και η αιτία είναι ο 44χρονος προπονητής.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Οστάνδη, την περασμένη Κυριακή, οι οπαδοί χρέωσαν αποκλειστικά στον Αλβανό τη νέα απώλεια βαθμών στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ". Ζητώντας επιτακτικά από τη διοίκηση την απομάκρυνση του Χάσι. Με τον ίδιο να είναι σαφώς επηρεασμένος από το όλο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί.

Κι αυτό που παραδέχθηκε είναι πως έχει επηρεαστεί από τις αποδοκιμασίες, όμως στάθηκε και στα προβλήματα της Άντερλεχτ λόγω των απουσιών που υπάρχουν. Και με δεδομένο ότι την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, όλα είναι ανοικτά. Και δεν αποκλείεται το αποτέλεσμά του να δρομολογήσει εξελίξεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Υπόκλιση" Χάσι σε Τιέλεμανς

    Η Άντερλεχτ προετοιμάζεται για την επανέναρξη του βελγικού πρωταθλήματος, ο νεαρός διεθνής χαφ ωστόσο, πήρε τα εύσημα από τον προπονητή του...

  • Αντίπαλος ο Αναστασίου;

    Αντίπαλος ο Αναστασίου;

    Η θέση του Χάσι στον πάγκο της Άντερλεχτ είναι επισφαλής. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ "παίζει" για αντικαταστάτης του

  • "Κατάσκοπος" στο Βέλγιο

    Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει την προσεχή Κυριακή το ματς της Μπριζ με την Άντερλεχτ

  • Αποστολή στο Βέλγιο...

    Αποστολή στο Βέλγιο...

    Η Άντερλεχτ θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των “32” του Europa League!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ