ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καλύτερος από την PSG"

Η εν Ελλάδι ανωτερότητα του Ολυμπιακού και τα επιτεύγματά του γίνονται είδηση κι εκτός συνόρων!

Ο Ολυμπιακός προελαύνει προς την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, αλλά και προς αυτήν του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ παράλληλα έχει το βλέμμα του και στο Europa League, όπου θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται αποκλείοντας αρχικά στην φάση των "32" την βελγική Άντερλεχτ...

Η επέλαση του Θρύλου στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι εντυπωσιακή, με τους "ερυθρόλευκους" να ολοκληρώνουν, χθες στη Μυτιλήνη, έναν ολόκληρο γύρο μόνο με νίκες πετυχαίνοντας το εμφατικό 15x15! Το απόλυτο το βαθμών, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη άμυνα, ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, τα πάντα έχουν... χρώμα ερυθρόλευκο!

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να μείνουν... κρυφά από τον διεθνή Τύπο, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν ασχολείται με "καραμέλες" περί διαιτησίας, αλλά εκθειάζει τον Ολυμπιακό για τα επιτεύγματά του!

 

Κι όταν μιλάμε για διεθνή Τύπο αναφερόμαστε στα κορυφαία ΜΜΕ της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η ιστορική και έγκριτη "L' Equipe", μια από τις εφημερίδες με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία παγκοσμίως!

Η γαλλική εφημερίδα, λοιπόν, συνέκρινε τον Ολυμπιακό με την πανίσχυρη Παρί Σ.Ζ., η οποία έχει παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες στο Championnat, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

"Ο Ολυμπιακός ακόμα πιο ισχυρός στην Ελλάδα κι από την Παρί Σ.Ζ."!

Ανοίξτε, λοιπόν, τα ματάκια σας, που μάλλον έχουν πιάσει... τσίμπλες από τον "αιώνιο ύπνο" στον οποίο σας έχουν υποβάλει τα κέντρα προπαγάνδας στην Ελλάδα και δείτε πώς αντιμετωπίζεται ο Ολυμπιακός στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ