"Δύσκολη η ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη"

Στο ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο προπονητής της Οσμάνλισπορ, Μουσταφά Ρεσίτ Ακτσάι, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του για την Ελλάδα. Με τον Τούρκο τεχνικό να στέκεται ιδιαίτερα στην «καυτή» ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη, τονίζοντας ότι ελπίζει οι παίκτες του να ελέγξουν την ψυχολογία και το στρες τους.

"Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε και για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε. Θα είναι δύσκολα. Πιστεύω πως οι παίκτες μας είναι έμπειροι και νομίζω ότι δεν θα επηρεαστούν. Θα τους μιλήσω για αυτό όταν έρθει η ώρα για το ματς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε. Θα πω στους παίκτες μου ό,τι έχω να πω και αν ελέγξουν την ψυχολογία τους, θα ανταποκριθούν θετικά ή αρνητικά. Ελπίζω να ελέγξουν το στρες", ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε, εξηγώντας πώς "Είμαστε σε καλή κατάσταση αναφορικά στην ποιότητα παιχνιδιού και φυσικής κατάστασης και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Το στιλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού ταιριάζει πολύ καλά στο δικό μας. Φέτος παίζουμε περισσότερο με το στιλ που θέλω σε σχέση με πέρυσι. Η επίθεση είναι πιο ενεργή και κινητική. Έχουμε μια ομάδα που παίζει μοντέρνα και αμυντικά πιο σταθερά. Μια υγιής ομάδα, μπορεί να πάει καλά στη διοργάνωση".

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ