Γελάει ο κόσμος όλος με Σιδηρόπουλο-Καλογερόπουλο

Γελάει ο κόσμος όλος με Σιδηρόπουλο-Καλογερόπουλο

Ο γνωστός Σιδηρόπουλος. Το καμάρι της ελληνικής διαιτησίας. Πήγε να παίξει στο Λονδίνο το Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου και δεν δικαιώνει αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν. 

Στο 1-0, ακολουθεί μια φάση που γίνεται πέναλτι υπέρ της ομάδας του Βενγκέρ. Ο Σιδηρόπουλος, όμως, δεν το βλέπει. Αποτέλεσμα; Τελειώνει το ημίχρονο και τα... ακούει από τους παίκτες της Άρσεναλ. 

Μέχρι και ο Σωτηρακόπουλος στη μετάδοση του αγώνα του τα έχωσε. Αλλά ποιος να πειράξει τον... κορυφαίο;

Στο Twitter πάντως, πέφτει ήδη γέλιο... Ως εκεί λες το αντέχουμε. 

Γίνεται το 1-1 από πέναλτι. Το έδωσε αυτή τη φορά. Μόνο που ο Σιδηρόπουλος στην ανατροπή του Κονσιελνί στον Λεβαντόφσκι, αρχικά δείχνει κίτρινη κάρτα. Κάτι του λέει ο Καλογερόπουλος στην ενδοεπικοινωνία και το κάνει κόκκινη. 

Ο Βενγκέρ δεν πίστευε στα μάτια του, ρώτατε τον τέταρτο Δημητριάδη. Για γέλια η κατάσταση, ξεφτίλισαν την Ελλάδα με την εικόνα τους. 

Οι κορυφαίοι... εξυγιαντές. Η μόνη εξήγηση είναι να είπε ο Καλογερόπουλος στον Σιδηρόπουλο πως πρέπει να ενεργήσει όπως με τον Μάνταλο και τον Μπανανά. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ