ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτόν θέλει με... χίλια ο Ερνέστο

Αυτόν θέλει με... χίλια ο Ερνέστο

Ως προπονητής της Μπαρτσελόνα λειτουργεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον οποίο σας μεταφέραμε χθες πως θα είναι ο νέος προπονητής της για τα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα, στην Ισπανία γράφουν πως ήδη έχει κάνει και την πρώτη του εισήγηση για την ενίσχυση του ρόστερ.

Και αυτή, δεν είναι άλλη από τη μεταγραφή δεξιού μπακ, θέση στην οποία ταλαιπωρήθηκαν πολύ φέτος οι «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ισπανικό Τύπο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει πολύ θερμή εισήγηση για τη μεταγραφή του Έκτορ Μπεγερίν από την Άρσεναλ.

Ο 22χρονος Ισπανός μπακ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, όπου έμεινε για μία οκταετία (2003-‘11), ωστόσο στην Άρσεναλ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και, πλέον, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να διορθώσουν αυτό το «λάθος».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ενημερώσει τον τεχνικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ να «τρέξει» άμεσα την υπόθεση, ενώ στην Ισπανία γράφουν πως ο ίδιος ο Μπεγερίν έχει τονίσει στους ανθρώπους της «Μπάρτσα» πως δεν θα μιλήσει με άλλη ομάδα, παρά το γεγονός πως τον θέλει και ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Σε περίπτωση, πάντως, που κάτι «στραβώσει» με τον Μπεγερίν, η δεύτερη επιλογή του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού είναι ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ της Μονακό...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ