Τους "χόρεψε" ο Μπενίτες (video)

Σκόραρε και πάλι ο Χόρχε Μπενίτες με την Κρουζ Αζούλ και στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα στο Μεξικό. Ο Παραγουανός που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό είχε βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα και στην αναμέτρηση της πρεμιέρας.
Στο 43' ισοφάρισε σε 1-1 για την Κρουζ Αζούλ, καθώς η Τσίβας είχε ανοίξει το σκορ από πολύ νωρίς (5’) με τον Πινέδα. Δύο λεπτά πριν το ημίχρονο, όμως, ο "Κονέχο" πήρε την μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής της ομάδας της Γουαδαλαχάρα.
Πέρασε έναν αντίπαλό του, "χόρεψε" άλλους δύο και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον Ροντρίγκες, πετυχαίνοντας το 1-1 σε καθοριστικό σημείο του ματς. Το σκορ αυτό δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο, με το ματς να λήγει ισόπαλο.