"Άλωσε" τη Βεστφαλία η Ρεάλ!

Τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Ντόρτμουντ, πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνοντας πως αρχίζει να ξεπερνά την αγωνιστική κρίση που είχε το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18' με ωραίο γκολ του Μπέιλ, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50' ο Ρονάλντο «έγραψε» το 0-2! Οι γηπεδούχοι μείωσαν σχετικά νωρίς σε 2-1, αφού ο Ομπαμεγιάνγκ χρίστηκε σκόρερ για τους Γερμανούς.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Ρονάλντο στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Τοπράκ, Τόλιαν (60' Νταούντ), Νούρι Σαχίν (60' Βάιγκλ), Γκέτσε (76' Πούλισιτς), Κάστρο, Φιλίπ, Γιαρμόλενκο, Ομπαμεγιάνγκ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (91' Θεμπάγιος), Μπέιλ (85' Λούκας Βάθκεθ), Ίσκο (75' Ασένσιο), Ρονάλντο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League:

Μπεσίκτας-Λειψία 2-0
Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-0
ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ 0-3
Νάπολι-Φέγενορντ 3-1
Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3
Σπαρτάκ Μόσχας-Λίβερπουλ 1-1
Μονακό-Πόρτο 0-3
Σεβίλη-Μάριμπορ 3-0

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ