ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ερνέστο το πίστεψε για 81 λεπτά! (video)

Ο Ερνέστο το πίστεψε για 81 λεπτά! (video)

Της έχει πάρει τον... αέρα. Με τρεις νίκες (σ.σ.: δύο στο Copa del Rey και μία στη La Liga) μέσα σε λίγες ημέρες, η Μπαρτσελόνα προσέφερε ένα καλό... μάθημα στην Μπιλμπάο.

Σε αντίθεση με το πρώτο ματς στο "Σαν Μαμές" που η Αθλέτικ κυνηγούσε στο σκορ, στο "Καμπ Νου" τον παραπάνω ρόλο είχαν οι Καταλανοί. Η ομάδα της Βάσκων πίστεψε ότι μπορούσε να φτάσει στην πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey, το ίδιο και ο Ερνέστο!

Ο Βαλβέρδε για 81 λεπτά έβλεπε το σκορ να είναι ισόπαλο 1-1 (σ.σ.: το πρώτο ματς στο Μπιλμπάο είχε λήξει με 2-1 υπέρ των "μπλαουγκράνα". Στο ματς της Βαρκελώνη, η Αθλέτικ προηγήθηκε με τον Γουίλιαμς στο 12’ και έβγαλε το ημίχρονο με το προβάδισμα.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή. Και όχι απλά το γύρισε από 0-1 σε 2-1, αλλά πέτυχε τρία γκολ και μαζί μία ακόμα νίκη με αντίπαλο την Αθλέτικ. Ο Σουάρες ισοφάρισε στο 53’ και ως το 81’ ο Ερνέστο το πίστεψε για τα καλά, αλλά ήρθε ο Πικέ στο 81’ να βάλει... ταφόπλακα στα όνειρα του Βαλβέρδε.

Κι απλά, στο 90ό λεπτό, ήταν η σειρά του Νεϊμάρ να προσθέσει το όνομά του στην λίστα με τους σκόρερ και να διαμορφώσει το τελικό 3-1 και συνάμα, να δώσει μια πανηγυρική νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πανηγυρική πρόκριση

    Πανηγυρική πρόκριση

    Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε μετά το 3-2 στο "Σαν Μαμές" νίκησε και στο "Μαδριγάλ", 1-0 τη Βιγιαρεάλ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ