ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μίτσελ Vs Βαλβέρδε

Μίτσελ Vs Βαλβέρδε

Το καλοκαίρι του 2014 είχαν βρεθεί αντίπαλο σε ένα φιλικό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Αντίπαλοι ο Ολυμπιακός και η Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Μίτσελ στον πάγκο του Θρύλου και τον Ερνέστο στον πάγκο των Βάσκων.

Απόψε, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι δύο πρώην τεχνικοί των "ερυθρολεύκων" αντίπαλοι ξανά, στο πρώτο από τα δύο ματς για τους "32" του Europa League.

Στο "Βελοντρόμ" της Μασσαλίας όπου θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μπιλμπό. Αμφότεροι οι δύο Ισπανοί προπονητές θέλουν οι ομάδες του να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει του επαναληπτικού στο "Σαν Μαμές", την επόμενη εβδομάδα.

Η σέντρα στο ματς είναι προγραμματισμένη για τις 22:05, δηλαδή όταν θα έχει ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Θρύλου στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" με την Άντερλεχτ, ενώ το ματς μεταδίδεται από το ΟΤΕSPORTS 5 HD. Οπότε υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος το ματς...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Βαλβέρδε Vs Μίτσελ (part 2)

    Βαλβέρδε Vs Μίτσελ (part 2)

    Στη Μασσαλία η Μπιλμπάο νίκησε 1-0 την Μαρσέιγ, όμως όλα κρίνονται απόψε στο "Σαν Μαμές"

  • "Μάχη" Βαλβέρδε-Μίτσελ!

    Οι δύο άλλοτε προπονητές του Θρύλου είναι βασικοί υποψήφιοι για ν' αναλάβουν την Εθνική Ισπανίας μετά το Euro 2016, όταν οι πρώην των "απέναντι" (πχ Αναστασίου) αγνοούνται από τον ποδοσφαιρικό "χάρτη"!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ