ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στην πρεμιέρα

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στην πρεμιέρα

Οκτώ παιχνίδια περιλάμβανε το… μενού της πρώτης ημέρας της φάσης των ομίλων του Champions League και χωρίς καμία αμφιβολία, το θέαμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. Φυσικά, αυτά που ξεχώρισαν ήταν το Μπαρτσελόνα-Αϊντχόφεν και Λίβερπουλ-Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπαρτσελόνα-Αϊντχόφεν 4-0

Η αρχή έγινε με το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αϊντχόφεν, στο «Καμπ Νοου», για την 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου. Οι «μπλαουγκράνα», λοιπόν, επικράτησαν με το εμφατικό 4-0, ενώ το πρώτο τέρμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για φέτος το σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι, με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ (31’).

Μάλιστα ο Αργεντινός σούπερ σταρ πέτυχε χατ τρικ, καθώς σκόραρε άλλα δύο τέρματα στο 77’ και 87’. Το άλλο γκολ το σημείωσε ο Ουσμάν Ντεμπελέ στο 74’. Να σημειωθεί ότι από το 79’, η ομάδα του Βαλβέρδε αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ουμτιτί.

Ίντερ-Τότεναμ 2-1

Μπορεί η Τότεναμ να άνοιξε το σκορ στο 53’ με το γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν, ωστόσο οι Ιταλοί κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το παιχνίδι.

Αρχικά, στο 85’, ο Μάουρο Ικάρντι ισοφάρισε σε 1-1. Και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, στο 92’ για την ακρίβεια, ο Ματίας Βετσίνο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το 2-1 και πραγματοποιώντας την ολική ανατροπή.

Κλαμπ Μπρυζ-Ντόρτμουντ 0-1

Σε ένα ιδιαίτερα ισορροπημένο παιχνίδι, η γερμανική ομάδα ήταν αυτή που πήρε, τελικά, τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, σε παιχνίδι για την 1 αγωνιστική του Α’ ομίλου.

Συγκεκριμένα, αυτός που… λύτρωσε τη Ντόρτμουντ και της έδωσε το «διπλό» ήταν ο Κρίστιαν Πούλισιτς, με γκολ στο 85’.

Σάλκε-Πόρτο 1-1

Σε παιχνίδι που διεξήχθη για τον τέταρτο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με 1-1. Με το τελικό σκορ να φαντάζει δίκαιο, βάσει των ευκαιριών στο ματς.

Τα σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 64’ η γερμανική ομάδα με γκολ του Μπρέελ Εμπολό. Ωστόσο, στο 75’, ο Οτάβιο Εντμίλσον ντα Σίλβα, με εκτέλεση πέναλτι, ισοφάρισε σε 1-1. Να σημειωθεί ότι οι «δράκοι» είχαν και χαμένο πέναλτι.

Μονακό-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Η Μονακό ήταν αυτή που πήρε τα ηνία του σκορ στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία προηγήθηκε με τον Γκρανσίρ στο 18’.

Ωστόσο, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έβγαλε αντίδραση και πραγματοποίησε την ανατροπή. Αρχικά, σε 1-1 ισοφάρισε στο 31’ ο Ντιέγκο Κόστα, με τον Χοσέ Μαρία Χιμένες στο 46’ να γράφει το τελικό 1-2 για τον ισπανικό σύλλογο.

Λίβερπουλ-Παρί Σεν Ζερμέν 3-2

Ματσάρα πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ, που αναμφισβήτητα, ξεχώρισε στο σημερινό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 20- χάρη στα τέρματα των Στάριτζ και Μίλνερ (30’ και 36’), ωστόσο η παρέα του Νειμάρ ισοφάρισε σε 2-2 με τα γκολ των Μουνιέρ και Μπαπέ (40’ και 83’).

Τη νίκη στην ομάδα του Κλοπ και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, έδωσε στο 91’ ο Φιρμίνο, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Ερυθρόας Αστέρας- Νάπολι 0-0

Πολύ μεγάλη ισοπαλία με 0-0 απέσπασε η ομάδα του Βελιγραδίου, η οποία άντεξε στην πίεση της ιταλικής ομάδας και πήρε τον βαθμό στην 1η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης.

Μπορεί η Νάπολι να είχε 20 σουτ στο παιχνίδι στην έδρα των Σέρβων, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και να πάρουν το «διπλό».

Γαλατασαράι-Λοκομοτίβ Μόσχας 3-0

Πολύ εύκολη, εντός έδρας, νίκη επί της Λοκομοτίβ Μόσχας με 3-0 πήρε η Γαλατασαράι, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον Δ’ όμιλο του Champions League.

Τα γκολ για την τουρκική ομάδα σκόραραν οι Ροντρίγκες (9’), Ντερντιγιόκ (67’) και Ινάν (94’) με πέναλτι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ