"Πετάει" η Νότιγχαμ!
Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Νότιγχαμ Φόρεστ. Παραμένει αήττητη από την 1η Σεπτεμβρίου, έχοντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα σε αυτό το διάστημα.
Μάλιστα, η τελευταία (χρονικά) επιτυχία ήταν το σπουδαίο «διπλό» που πήρε χθες στο «Riverside Stadium», επικρατώντας 2-0 της Μίντλεσμπρο, στο ντέρμπι, με γκολ του Λόλεϊ στο 49' (ασίστ Μέρφι) και του Γκράμπαν στο 77' (ασίστ Λόλεϊ). Έτσι, υποχρέωσε την αντίπαλό της στην πρώτη εντός έδρας ήττα της.
Αυτό το αποτέλεσμα την ανέβασε στην 5η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 19 βαθμούς μετά από 12 αγώνες (3-3-0 εντός, 1-4-1 εκτός). Κοινώς, αυτήν την στιγμή η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα είναι στις θέσεις των μπαράζ για την άνοδο. Φυσικά, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, μιας και καλά-καλά δεν έχει συμπληρωθεί ούτε το 1/3.
Για την ιστορία, πάνω από τη Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκονται μόνο η Μίντλεσμπρο (22 βαθμούς), η Λιντς (23), η Γουέστ Μπρομ (24) και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (25).









