ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέχρι και ο Κυριάκος το παραδέχτηκε

Μέχρι και ο Κυριάκος το παραδέχτηκε

Καλύτερη ομάδα, που παίρνει δίκαια με τόσο μεγάλη διαφορά το πρωτάθλημα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο -δεδηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ- Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αγορά" υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- ότι παρακολουθεί πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είναι οπαδός του ΠΑΟΚ (σ.σ. δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που το παραδέχεται δημόσια).

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ωστόσο, τόνισε ότι η αγαπημένη του ομάδα έχει πολλά προβλήματα, δεν παίζει καθόλου καλά και αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά ενδεχομένως να μη μπει ούτε καν στα play off!

Δεν είπε τίποτα για διαιτησίες, συστήματα κτλ

Έχουν αρχίσει πλέον, σιγά-σιγά, όλο και περισσότεροι να βλέπουν πόσο... καλός προπονητής είναι ο Τούντορ, πόσο "μεγάλες επενδύσεις" έκανε σ' έμψυχο υλικό ο Σαββίδης και πόσο δυνατή ομάδα είναι -και- ο φετινός ΠΑΟΚ, παρά τα μεγάλα λόγια από τον ιδιοκτήτη του...

Διαβάστε ένα απόσπασμα απ' όλα όσα είπε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος:

«Δεν έχω ρίξει μαύρη πέτρα πίσω μου. Συνεχώς ενημερώνομαι για τα ελληνικά δρώμενα. Παρακολουθώ ΠΑΟΚ, παρακολουθώ Ολυμπιακό, με κάθε ευκαιρία θέλω να μαθαίνω τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι κάπως καλύτερο ποιοτικά το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος. Μου φαίνεται πιο σοβαρό και λίγο πιο δυνατό. Ως οπαδός του ΠΑΟΚ τον παρακολουθώ περισσότερο, είναι η πρώτη μου επιλογή.

Σίγουρα όμως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και με μεγάλη διαφορά. Μπορώ να πω ότι αξίζει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά. Και τα αποτελέσματα μόνο να δεις, είχαν τόσες αγωνιστικές να κερδίσουν. Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει. Πρέπει να το βρουν όμως. Κάτι πρέπει να αλλάξει αμέσως στην ομάδα. Δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι, διότι αν συνεχίσει έτσι, δεν θα μπει ούτε στα play off». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • «Έγινε κάτι… φοβερό»;

    «Έγινε κάτι… φοβερό»;

    Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ περιφέρεται στα ΜΜΕ προσπαθώντας να μας βγάλει τρελούς!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ