ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλα ανοικτά για Μίτσελ...

Όλα ανοικτά για Μίτσελ...

Η νέα ισοπαλία της ομάδας της Μασσαλίας, στην έδρα της Λοριάν, δημιούργησε θέμα σχετικά με το μέλλον του Μίτσελ στον πάγκο της Μαρσέιγ. Στο γαλλικό Τύπου υπήρξαν από το βράδυ του Σαββάτου σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Ισπανού. Σε αυτά έβαλε... τέλος ο πρόεδρος των Μασσαλών, Βίνσεντ Λαμπρούν.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα "La Provence" παρέπεμψε στο καλοκαίρι για ό,τι είναι να γίνει και όχι σε κάτι άμεσο, κάτι που θα γίνει τώρα! Σχολιάζοντας ότι "Αυτή τη στιγμή κρίνουμε τα πράγματα βάσει των αποτελεσμάτων. Έχουν μείνει 9 παιχνίδια ή 10 αν καταφέρουμε να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου . Στο τέλος της σεζόν θα εκτιμήσουμε τα πράγματα".

Με τον Μίτσελ να είναι σίγουρα σε δύσκολη θέση, καθώς τον τελευταίο καιρό οι Μασσαλοί έχουν μείνει μακριά από τη νίκη. Αλλά στο χέρι του είναι, στο φινάλε της περιόδου και ανάλογα με τα αποτελέσματα, να... γυρίσει το κλίμα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Χλωμιάζει" ο Μίτσελ στη Μασσαλία

    Το όνομα του 56χρονου Αργεντίνου, Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος οδήγησε τη Χιλή στην κατάκτηση του τελευταίου Copa America, ακούγεται πλέον πολύ έντονα ως πιθανός αντικαταστάτης του Μαδριλένου τεχνικού στο "τιμόνι" της Μαρσέιγ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ