ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εμφατική πρόκριση της Λίβερπουλ

Εμφατική πρόκριση της Λίβερπουλ

Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε η Λίβερπουλ στους «8» του «Champions League», μιας και επικράτησε 3-1 της Μπάγερν μέσα στο Μόναχο, μετά το 0-0 στο «Άνφιλντ». Ο Μανέ στο 26’ εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Νόιερ και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0 υπέρ της Λίβερπουλ. Η Μπάγερν ισοφάρισε με αυτογκόλ του Ματίπ στο 39’ (1-1) από γύρισμα του Γκνάμπρι, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο Φαν Ντάικ με κεφαλιά στο 69’ και ο Μανέ με τον ίδιο τρόπο στο 84’ «υπέγραψαν» τον θρίαμβο της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Μπάγερν: Νόιερ, Σίλε, Χούμελς, Ραφίνια, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνες (72’ Γκορέτσκα), Τιάγκο Αλκάνταρα, Ριμπερί (61’ Κομάν), Ροντρίγκεζ (79’ Σάντσες), Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι.
Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ (87’ Λαλάνα), Χέντερσον (13' λ. τρ. Φαμπίνιο), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (83’ Οριγκί).

Σόου Μέσι και 5άρα
Την ίδια ώρα, στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα νίκησε 5-1 τη Λιόν που ήταν ανταγωνιστική μέχρι ένα σημείο. Ωστόσο, ο Μέσι είχε κέφια και υπέγραψε τη νίκη-πρόκριση των «μπλαουγκράνα» (0-0 στον πρώτο αγώνα στη Γαλλία). Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σκόραρε δις, στο 18’ με πέναλτι και στο 78’ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Πικέ στο 81’ για το 4-1 και στον Ντεμπελέ στο 86’ για το τελικό 5-1. Ο Κουτίνιο είχε «γράψει» το 2-0 στο 31’ μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Σουάρες. Η Λιόν το πάλεψε όσο μπορούσε, είχε μπει για λίγο στο παιχνίδι της πρόκρισης με το γκολ του Τουσάρ (58’, 2-1), αλλά ο Μέσι είχε άλλα σχέδια και «υπέγραψε» αυτό το 5-1 της Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Σέρχιο Ρομπέρτο (83’ Σεμέδο), Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Κουτίνιο (70’ Ντεμπελέ), Αρτούρ (74’ Βιντάλ), Σουάρες, Μέσι.
Λιόν: Λόπες (34’ λ. τρ. Ζορζελίν), Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Ντεμπελέ, Ντεπάι (73’ Τραορέ), Ντουμπουά, Φεκίρ, Μαρσάλ, Μεντί (77’ Κορνέ), Ντομπελέ, Τουσάρ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ