ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ανατροπή του αιώνα, στον τελικό η Λίβερπουλ!

Η ανατροπή του αιώνα, στον τελικό η Λίβερπουλ!

Απίστευτη, μοναδική, μυθική πρόκριση στον τελικό του Champions League, για δεύτερη σερί σεζόν, πήρε η Λίβερπουλ, η οποία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, διέλυσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα, στη ρεβάνς του ημιτελικού.

Τι και αν άπαντες είχαν τους «κόκκινους»… ξεγραμμένους. Η ομαδάρα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε ό,τι ήθελε τους «μπλαουγκράνα», πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, το… χορό των γκολ άνοιξε ο Οριγκί στο 7’, έπειτα από κοντινό πλασέ. Σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη του ματς, λοιπόν, η ομάδα του Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική. Αρχικά, στο 54’, ο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, με ωραίο, δυνατό σουτ, έκανε το 2-0, νικώντας τον Τερ Στέγκεν.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 56’, και πάλι ο Ολλανδός άσος, ο οποίος ήταν… on fire,  έπιασε άπιαστη κεφαλιά μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 3-0. Σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς στην Καταλονία.

Το… κερασάκι στην τούρτα, λοιπόν, το έβαλε ο Οριγκί στο 79’, ο οποίος «έγραψε» το τελικό 4-0 και χάρισε την απίστευτη πρόκριση στη Λίβερπουλ. Για την ακρίβεια, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Μπαρτσελόνα, εκτέλεσε το κόρνερ και ο Οριγκί με πλασέ από κοντά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τι ματσάρα είδαμε, Θεέ μου...

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον (46' Βαϊνάλντουμ), Χέντερσον, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Σακίρι (90' Στάριτζ), Μανέ, Οριγκί (84' Γκόμες)

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Βιδάλ (75' Αρτούρ), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (81' Μάλκομ), Κουτίνιο (59' Σεμέντο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ