ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον τελικό Τσέλσι και Άρσεναλ!

Στον τελικό Τσέλσι και Άρσεναλ!

Την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του Europa League πανηγύρισε η Άρσεναλ, η οποία σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με πλούσιο θέαμα, επικράτησε με 4-2 της Βαλένθια, εκτός έδρας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στο 11’, ο Γκαμεϊρό άνοιξε το σκορ, ωστόσο 6 λεπτά αργότερα, στο 17’, ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε σε 1-1. Σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η αγγλική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όντας καταιγιστική.

Συγκεκριμένα, στο 50’, ο Λακαζέτ έκανε το 2-1, με τον Γκαμεϊρό, όμως, στο 58’ να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο 69’, λοιπόν, ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε ξανά.. δράση και έκανε το 3-2. Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός «χτύπησε» ξανά στο 88’ και βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Βαλένθια: Νέτο, Πιτσίνι (56' Σολέρ), Γκαράι, Γκάμπριελ, Γκαγιά, Βας, Παρέχο, Κοκλέν, Γκέντες (71' Τόρες), Ροντρίγκο (72' Λορέντσο), Γκαμεϊρό

Άρσεναλ: Τσεχ, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Μέιτλαντ – Νάιλς, Τορέιρα (80' Γκεντουζί), Τζάκα, Κολάσινατς (71' Μουστάφι), Εζίλ (62' Μκιταριάν), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

Τσέλσι-Άιντραχτ 1-1

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό του Europa League, η οποία άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης την Άιντραχτ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λόφτους Τσικ άνοιξε το σκορ για τους «μπλε» στο 28’, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το εν λόγω σκορ.

Στην επανάληψη της αναμέτρησης, η γερμανική ομάδα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ο Λούκα Γιόβιτς να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 49. Το 1-1, λοιπόν, έμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, αλλά και της παράτασης. Με τους Λονδρέζους να επικρατούν στα πέναλτι με 4-3.

Τσέλσι: Κέπα, Νταβίντ Λουίζ, Κρίστενσεν (74' Τζαπακόστα), Αθπιλικουέτα, Εμερσον, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Γουίλιαν (62' Πέδρο), Λόφτους-Τσικ (85' Μπάρκλεϊ), Αζάρ, Ζιρού (96' Ιγουαΐν)

Αϊντραχτ: Αμπρααμ, Χίντερεγκερ, Φαλέτ, Ντα Κόστα, Χασέμπε, Ρόντε (70' Ντε Γκουζμάν), Γκατσίνοβιτς (118' Πασιένσια), Κόστιτς, Ρέμπιτς (93' Αλέρ), Γιόβιτς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ