ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, πήρε το τρίποντο

Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, πήρε το τρίποντο

Με το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Τσεχίας η Βικτόρια Πλζεν, η οποία επικράτησε με 3-1 της Σίγκμα Όλομουτς, για την 1η αγωνιστική. Μπορεί η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, ωστόσο ολοκλήρωσε την ανατροπή και πήρε το πρώτο τρίποντο για τη νέα σεζόν. Εμφανίζοντας, πάντως, αρκετές αδυναμίες. Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος, λοιπόν, η ομάδα του Πάβελ Βρμπα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 11’, στο 20’ και στο 24’, με τους Κάλβακ, Κρμέντσικ και Τσέρμακ. Ωστόσο, στο 31’, κόντρα στη ροή του ματς, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα στο 34’ ο Πλζεκ, ανοίγοντας το σκορ. Ωστόσο, λίγο αργότερα, στο 40’, ο Καγιάμπα με σουτ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το σκορ. Και τα κατάφεραν. Για την ακρίβεια, στο 74’, ο Τσέρμακ βρήκε με ωραία πάσα τον Κόπιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή της Όλομουτς και εκείνος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1. Μάλιστα, το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 94' ο ο Κόβαριτς με ωραία λόμπα.

Κάπως έτσι, η Πλζεν και προσεχής αντίπαλος του Θρύλου στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πήρε τη νίκη, αλλά και το τρίποντο στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ