ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνεχίζει στην Τότεναμ ο δυσαρεστημένος Έρικσεν

Συνεχίζει στην Τότεναμ ο δυσαρεστημένος Έρικσεν

Στην Τότεναμ θα συνεχίσει και τους επόμενους μήνες, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, ο Κρίστιαν Έρικσεν. Στην Αγγλία γράφουν πως το γεγονός ότι δεν προχώρησε η μεταγραφή του, τον δυσαρέστησε.

Μάλιστα, ο τοπικός Τύπος αναφέρει πως ο Δανός μεσοεπιθετικός και εκ των καλύτερων παικτών των «πετεινών», είναι δυσαρεστημένος με αυτήν την εξέλιξη, μιας και είχε εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Τότεναμ. Μέσα στο καλοκαίρι «έπαιξε» δυνατά τόσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιπλέον, ο ίδιος μίλησε για την κατάσταση. «Εύχομαι να μπορούσα να αποφασίσω για το μέλλον μου όπως στο Football Manager, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Γνωρίζω πως αρκετοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για το που θα παίξω. Το καταλαβαίνω πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε, το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος έχει αρνηθεί την πρόταση της Τότεναμ για επέκταση της συνεργασίας τους, κάτι που θα τον έκανε τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του συλλόγου μετά τον Χάρι Κέιν. Τον Ιανουάριο θα μπορεί να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει ώστε να κλείσει, ως ελεύθερος, για το επόμενο καλοκαίρι. Εκτός αν τον παραχωρήσει η Τότεναμ τον Γενάρη με ένα μικρό αντίτιμο.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα βρει στο δρόμο του τον Έρικσεν. Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τότεναμ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 18 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ